اخبار و رودیدادها

جلسات مصیر معارفه دبیران

سه دیدار برای آشنایی خانواده‌ها با دبیران


خلاصه :

سه دیدار برای آشنایی خانواده‌ها با دبیران، برنامه‌ها و مسیر آموزشی و تربیتی سال جدید

هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، جلسات «مصیر» متوسطه اول تزکیه با حضور خانواده‌ها و دبیران، در سه جلسه ویژه پایه‌های هفتم، هشتم و نهم برگزار شد.
در این نشست‌ها، خانواده‌ها ضمن آشنایی و گفت‌وگو با دبیران هر پایه، با برنامه‌ها، رویکردهای آموزشی و تربیتی و مسیر پیشِ روی دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید آشنا شدند.
جلسه «مصیر» پایه هفتم، علاوه بر بخش معرفی دبیران، میزبان کارگاه تاب‌آوری مادران با سخنرانی سرکار خانم دکتر مطهری نسب بود. در این کارگاه، موضوع تاب‌آوری و نقش آن در همراهی مادران با دختران نوجوان مورد توجه قرار گرفت.
برگزاری سه جلسه «مصیر» فرصتی برای هم مسیر شدن و شکل‌گیری ارتباطی نزدیک‌تر میان خانواده و مدرسه و ایجاد شناخت و همراهی بیشتر در آغاز سال تحصیلی بود؛ همراهی‌ای که در طول سال، بخش مهمی از مسیر رشد و یادگیری دانش‌آموزان خواهد بود.

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران